Feest

Feest maken doen wij maar al te graag. Dat is waar wij goed in zijn. Feest met de hoofdletter F.

TURNING POINT
IS UW PARTNER

Het organiseren van een bruiloft of jubileum is voor velen een grote en spannende opgave. Bij Turning Point weten we precies waar rekening mee gehouden dient te worden om het feest maximaal tot z’n recht te laten komen. Wij maken graag Feest met de hoofdletter F!

Bij een spetterend bruiloftsfeest hoort een sfeer verhogende disco show met een knallende deejay achter de draaitafels die het juiste nummer op het juiste moment draait. Gegarandeerd de gehele avond de (verlichte) dansvloer vol! Logischerwijs is bij een kleiner gezelschap het budget niet onbeperkt, vandaar dat we ook voor kleinere feestjes oplossingen bieden. Met bijvoorbeeld de muziekzuil kunt u voor een net bedrag ‘avondvullende muziek’ in huis halen, wellicht zelfs aangevuld met aangename discolampen om een heuse dansvloer te creëren.

Er duizend-en-één mogelijkheden om uw feest te laten slagen, vandaar dat wij u graag een oplossing bieden op maat. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laten we een afspraak maken.

VRAGEN? STEL ZE GERUST. WE ZIJN GRAAG TOT UW DIENST!

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contact opnemen kan middels het informatieformulier hieronder. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Laat u horen

(+31 6) 1347 6012

Kantoor en verhuur

Kreuzelweg 5A
5961 NM, Horst

Email

info@turningp.nl

Openingstijden

Het woord gesloten kennen wij niet.

Turning Point is altijd telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht