Zakelijke oplossingen

Wij zetten uw onderneming in de spotlight, letterlijk. We bieden oplossingen voor zowel een online als offline spotlight.

TURNING POINT
IS UW PARTNER

Wij weten maar al te goed hoe belangrijk het is om uw bedrijf in de spotlight te zetten, daarom doen wij dit letterlijk. Zowel online als offline. Wellicht bent u zoekende naar de juiste technische ondersteuning van uw personeelsfeest, wilt u uw eigen loods geheel omtoveren tot feestlocatie inclusief de beste bijpassende aankleding of bent u op zoek naar een professionele beursstand om uw onderneming op de juiste wijze te presenteren bij potentiële klanten.

In deze tijden weet Turning Point als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om digitaal in overleg te gaan met mensen aan de andere kant van het land of zelfs van de wereld. Wij ondersteunen vanzelfsprekend ook bedrijfspresentaties, meetings en zorgen voor de juist interactieve livestream op locatie.

Turning Point denkt graag mee in de organisatie. We stellen desgewenst een projectmanager aan die fungeert als aanspreekpunt op de vloer en die de zorgen bij volledig weg kan nemen.

VRAGEN? STEL ZE GERUST. WE ZIJN GRAAG TOT UW DIENST!

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contact opnemen kan middels het informatieformulier hieronder. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Laat u horen

(+31 6) 1347 6012

Kantoor en verhuur

Kreuzelweg 5A
5961 NM, Horst

Email

info@turningp.nl

Openingstijden

Het woord gesloten kennen wij niet.

Turning Point is altijd telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht