Over ons

Turning Point is ontstaan in 2009 door ambitie en passie voor het vak. Vandaar dat wij in 2019 ons 10-jarig jubileum hebben mogen vieren. Met trots kunnen we zeggen dat we een gevestigde partner zijn in de regio Noord-Limburg.

MIJN NAAM IS MATTY

en ik ben de eigenaar van Turning Point | Licht • Geluid • Beeld. De werkzaamheden die voor mij vroeger ooit zijn begonnen als hobby en bijbaantje in de weekenden, mag ik nu dagelijks uitvoeren. Daar ben ik natuurlijk super trots op!

 

In Eindhoven heb ik de opleiding Elektronica gevolgd en afgerond. In deze tijd heb ik stage mogen lopen bij verschillende bedrijven, onder andere Lagotronics in Venlo. Mede door deze ervaringen begon de interesse in de wereld van licht en geluid bij mij meer en meer te groeien. Ik begon mijn eigen materialen aan te schaffen en te verhuren. Later kwam daar de installatie van LED bij, gevolgd door grotere opdrachten voor onder andere live bands. Sinds 2012 ben ik daarom fulltime bezig met mijn grootste passie, Turning Point.

IN HET KORT

In oktober 2016 heb ik collega-bedrijf Green Sound and Light overgenomen. Voormalig eigenaar Ton van de Pas vond het een lastige kwestie: ‘Hoe draag ik met zorg mijn bedrijf over aan een waardige vervanger?’ Gelukkig kon mijn bedrijf hierin de oplossing bieden. Professioneel werken, bouwen aan een groene toekomst en het belang van de klant staat bij beide partijen op nummer één. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ons verhuurprogramma een flinke boost heeft gekregen en daarmee volstaat in de markt van vandaag de dag.

Turning Point biedt u een professionele totaaloplossing in de verhuur, verkoop en installatie van licht, geluid en beeld. Wij zijn uw partner in ambiance, in de breedste zin van het woord.

Interesse wat ik voor u kan betekenen? Laat het mij weten, ik sta graag voor u klaar.

KOM EENS LANGS

Is uw interesse gewekt, wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of gewoonweg onder het genot van een goede kop koffie kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen in de toekomst?

Laat het ons weten!

Laat u horen

(+31 6) 1347 6012

Kantoor en verhuur

Kreuzelweg 5A
5961 NM, Horst

Email

info@turningp.nl

Openingstijden

Het woord gesloten kennen wij niet.

Turning Point is altijd telefonisch bereikbaar.

Stuur ons een bericht